Kestävän kehityksen keskus

Palvelut ja tuotteet

Palvelut

Palvelumme tarjoavat monipuolisia korjaus- ja kierrätyspalvelja, kuten ympäristönhoitoa ja erilaisia tilaustöitä.

Kunnostamme mm. polkupyöriä ja pienkoneita. Voit tilata meiltä apua pihanhoitoon ympäri vuoden. 

Tuotamme palvelujamme sen mukaan, millaista osaamista keskuksellamme on tällä hetkellä. Töitä suorittavat palkkatuella työllistetyt pitkäaikaistyöttömät, työkokeiljat ja harjoittelijat. Avustavissa töissä on mukana kuntouttavassa työtoiminnassa mukana olevia henkilöjä. Töiden tekoa ohjaavat aina osaavat ammattilaiset. 

Lounasruokala Omakuppi palvelee myös keskuksellamme.

Tuotteet

Palveluissamme valmistuu monipuolisesti erilaisia tuotteita. Tuotteiden valmistuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja. Tutustu valmiisiin tuotteisiin tai kysy tarjousta räätälöidyistä tuotteista.

Valmistamme mittatilaustyönä aitaelementtejä ja asennamme ne paikoilleen. Aitaelementit valmistetaan pääasiassa ensiluokkaisesta, hienosahatusta kotimaisesta 20mm kuusilaudasta. Tilauksesta teemme myös kulkuportit.

Tarjoukset ja lisätiedot

044 7247 564
rakentaminen@kekekeskus.fi

Kätevää kompostointia kotona!

Bokashi tarkoittaa orgaanisen aineen, esim. kasvijätteen fermentoimista eri mikrobien avulla hapettomassa tilassa. Puutarhurit ja palstaviljelijät saavat tämän menetelmän avulla ravinteikasta multaa viljelysten kasvua vauhdittamaan. Japanista alun perin lähtöisin oleva kompostointimenetelmä on muutaman vuoden aikana kasvattanut suosiotaan myös Suomessa.

Jos kaipaat lisätietoa kyseisestä menetelmästä, voit lukea aiheesta lisää blogissamme.

Myymme Bokashi-tuotteita Lounasravintola Omakupin kassalta. Tuotteiden hinnaston löydät alla olevasta linkistä.

Tilaukset ja lisätiedot

044 0341 320
satu.morsari@kekekeskus.fi

Voit hankkia meiltä käytettyjä pyöriä edullisesti kolmesta eri hintakategoriasta.

1.  Itse korjattavat pyörät 5 – 30 €

2. Ajokuntoiset pyörät 30 – 100 €

3. Kunnostetut pyörät, takuu 2 kk, alkaen 100 €

  • Itsekorjattavien pyörien kunto vaihtelee. Pyörät vaativat kunnostusta tapauskohtaisesti, toiset hieman enemmän. Itsekorjattavia pyöriä löytyy kaiken ikäisille.
  • Ajokuntoiset pyörät eivät ole täyshuollettuja, mutta ne on tarkistettu tai perushuollettu ajokelpoiseksi. Näille emme anna takuuta.
  • Kunnostetut polkupyörät ovat täyshuollettuja ja annamme näille kahden kuukauden takuun.
Itsekorjattava lasten polkupyörä

1. Itsekorjattava pyörä

Kunnostettu polkupyörä

2. Ajokuntoinen pyörä

Pyöräkorjaamomme korjaa pyöriä käyttökuntoon hyödyntäen kierrätysmateriaaleja. Tule paikan päälle tutustumaan valikoimaamme. Kunnostetut polkupyörät ovat lisäksi yksilöjä, joita voit koeajaa ennen ostopäätöstä.

Myymämme pyörät saadaan joko lahjoituksena yksityishenkilöiltä tai kiinteistöhuollon yrityksiltä, jotka siivoavat taloyhtiöiden pyörävarastot vailla omistajaa olevista pyöristä ja tuovat ne meille.

Yhteystiedot

045 7834 6520
pyorahuolto@kekekeskus.fi

Monenlaiseen tarkoitukseen sopivat merkkauskepit valmistetaan käsityönä keskuksellamme. 

Merkkauskeppimme valmistetaan esimerkiksi 22×22 mm 1-laadun rimasta ja pituus on 1200-1500 mm. Kepin toinen pää maalataan värillä ja toinen teroitetaan. Merkkauskepit niputetaan 25 kappaleen nipuiksi ja voidaan toimittaa nopeallakin aikataululla haluttuun osoitteeseen.

Tilaukset ja lisätiedot

044 745 8934
rakentaminen@kekekeskus.fi

Myymme halkoja heittokuutioittain ja lisähinnasta myös kotiin kuljetettuna ja pinottuna. Myymme polttopuuta myös verkkosäkeissä, johon puuta mahtuu 35 litraa. Ne kulkeutuvat kätevästi mukana retkelle tai mökille. Pilkomme halot kuivamaan 33 cm mittaisina, mutta voit tiedustella myös muita mittoja. Pääosin polttopuu on koivua mutta aika-ajoin myynnissä on myös kuusi-koivu sekahalkoja.

Tilaukset ja lisätiedot

044 7825 802
ekopiste@kekekeskus.fi

Kestävän kehityksen keskuksella valmistetaan mittatilaustyönä myös tuotteita, joiden valmistuksessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaalia.

UUTTA! Valmistamme linnunpönttöjä puutyöpajalla toiveidesi mukaan alkaen 9 €/kpl, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Linnunpönttöjä
Scroll to Top