Yhteistyö monien erilaisten toimijoiden kanssa on hyvin tärkeää Kestävän kehityksen keskukselle.

Verkostossamme on julkista sektoria, oppilaitoksia, pienempiä ja suurempia yrityksiä sekä muita yhdistyksiä. Olemme alati kiinnostuneita uusista mahdollisuuksista aloittaa yhteistyö tai alihankinta. Täältä löydät yhteystietomme.

Yhteistyöesimerkkejä

Saunalautta

Tunnetko Oulun Saunaseuran Kesän Saunan Tuiran uimarannalla? Saunalautta valmistettiin Keken pihalla ja tuella.

Lue lisää blogista

Kuorma-auto hakemassa irtolavaa Keken katoksessa

Vastavuoroista palvelujen ostoja kummankin omissa töissä. RHM Koneurakointi Oy on pitkäaikainen yhteistyökumppani. Kun Kestävän kehityksen keskuksen töihin tarvitaan koneapua, soitetaan Märsyn Ranille RHM Koneurakointiin. Kun Rani tarvitsee omissa bisneksissään konetöiden avuksi käsityöntekijää, hän soittaa meille, Kostamon Antille. Näin hoituvat ne työt joihin ei kummankaan kannata investoida tai palkata vakituisempaa ratkaisua.

Ranin ja Koneurakoinnin FB-sivut

Lupiineja

Vieraslajien torjunta on tärkeää, meitä kaikki koskevaa työtä ympäristömme ja luontomme puolesta. Tällä saralla teemme yhteistyötä mm. ProAgrian sekä useiden alalla toimivien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Oheisesta linkistä löytyy lisäksemme muitakin alan osaajia.

ProAgria Oulu - Vieraslajipalveluja tarjoavia yrityksiä

Yritetään yhdessä ry ja Kestävän kehityksen keskus on saanut yhteistyökumppaneilta ja muilta tahoilta vuosien varrella myös erilaisia tunnustuksia. Tässä kunniakirjamme!