Yhteistyö monien erilaisen toimijoiden kanssa on hyvin tärkeää Kestävän kehityksen keskukselle. Verkostossamme on julkista sektoria, oppilaitoksia, pienempiä ja suurempia yrityksiä sekä muita yhdistyksiä. Olemme alati kiinnostuneita uusista mahdollisuuksista aloittaa yhteistyö tai alihankinta. Täältä löydät yhteystietomme.

Yhteistyöesimerkkejä:

Yhteistyö Kekellä

Tunnetko Oulun Saunaseuran Kesän Saunan Tuiran uimarannalla? Saunalautta valmistettiin Keken pihalla ja tuella.

Lue lisää blogista

Henkilö työvaatteissa Oulun linja-autoasemalla

Alihankintaa ISS Oy:lle linja-autoaseman puhtaanapidossa! Kestävän kehityksen kiinteistönhoidon työllistetyt hoitavat Oulun linja-autoaseman ulkoalueiden puhtaanapitoa ISS:n alihankkijana. ISS:n kanssa meillä on ollut pitkä yhteistyösuhde ja kohteet ovat vaihdelleet. Kysy meiltä apua yrityksesi alihankintatöihin.

Kuorma-auto hakemassa irtolavaa Keken katoksessa

Vastavuoroista palvelujen ostoja kummankin omissa töissä. RHM Koneurakointi Oy on pitkäaikainen yhteistyökumppani. Kun Kestävän kehityksen keskuksen töihin tarvitaan koneapua, soitetaan Märsyn Ranille RHM Koneurakointiin. Kun Rani tarvitsee omissa bisneksissään konetöiden avuksi käsityöntekijää, hän soittaa meille, Kostamon Antille. Näin hoituvat ne työt joihin ei kummankaan kannata investoida tai palkata vakituisempaa ratkaisua. Tässä linkki Ranin ja Koneurakoinnin FB-sivuille. 

Yritetään yhdessä ry ja Kestävän kehityksen keskus on saanut yhteistyökumppaneilta ja muilta tahoilta vuosien varrella myös erilaisia tunnustuksia. Tässä kunniakirjamme!