fbpx
Toiminnanjohtaja kasvokuva

Koko viime vuosi on ollut jännityksentäyteinen ja odottava. Se oli aistittavissa aloittaessani työt Kekessä elokuussa. Loppuvuosi huipentui kuntouttavan työtoiminnan kilpailutukseen, eduskunnan palkkatukiuudistuksen tilanteen seuraamiseen ja muutosneuvotteluihin. Nyt teemme yhdessä Kekestä vielä paremman ja kestävämmän.

Tämä vuosi on alkanut Pohteen kanssa tehtävän yhteistyön merkeissä kuntouttavaa työtoimintaa käynnistäessä. Nyt olemme riemuinneet nähdessämme tuttuja työtoimijoita tauon jälkeen. Muutama uusikin on tullut meille. Uusia työntekijöitä meille ovat sosionomit Rosalie Leskelä ja Maarit Ervasti. Rosalien tehtävänä on erityisesti kuntouttavan työtoiminnan organisointi.

Iso kiitos työntekijöillemme vastuunotosta ja joustamisesta. Rotuaarilla nyt näkyvät Talavikatuprojektin tulokset saatiin hienosti tehtyä pajojen yhteistyönä. Ohjaustilanne helpottui, sillä saimme purettua lomautukset.

Palkkatukiuudistus on käsitelty eduskunnassa. Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan mietinnön perusteella 100% palkkatukioikeus säilyy yhdistyksillä eli asemamme välityömarkkinoilla nähdään tärkeänä. Tämä on meille säilyvyyden kannalta erittäin merkittävä uutinen! Jatketaan töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehdään Keke 2.0:sta vieläkin parempi ja sujuvampi!

Terveisin

Kati Väisänen, toiminnanjohtaja p. 044 764 0517