Olisitko kiinnostunut työllistymään Kestävän kehityksen keskukselle? Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä palkkatukityöpaikkoihin. Palkkatukityöpaikkoihin edellytetään 100 %:n palkkatukioikeutta. Useimmiten palkkatukipaikan viikkotyöaika on 32 tuntia/viikko, palkka 1664 €/kk (sis. lomarahan) ja sopimuksen mitta 1 vuosi.

Rakennustyöntekijä/Viherrakentaja

Työnantaja: Yritetään yhdessä ry /Kestävän kehityksen keskus 

Tehtävänimike: Rakennustyöntekijä/Viherrakentaja 

Työpaikkojen määrä: 2 - 4 

Työaika: 32 h/vko 

Palkka: 1664 kk (sis. lomarahan) 

Työn aloitus: sopimuksen mukaan 

Työtehtävät: Etsimme joukkoomme työntekijöitä viherrakentamisen sekalaisten työtehtävien pariin Kestävän kehityksen keskukselle. Työ on palkkatukityöpaikka ja tehtävään edellytetään 100 %:n palkkatukioikeutta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välille ja työpiste voi sijaita Välivainiolla, Hietasaaressa ja osin muualla.  

Rakennustyöntekijänä työnkuvasi vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Työnkuvasi voi muotoutua myös osaamisesi mukaan, mm. traktorinajoon on tarvetta ja talonrakennus on käynnissä Hietasaaressa. Työ voi sisältää mm. retkeilyrakenteiden huoltoa, avustavia rakennustöitä, puutöitä sekä asiakaspalvelua. Työsi on vaihtelevaa ja asiakkainasi ovat Keke-keskuksen asiakkaat. Vihertyöntekijän työ tehdään pääosin ulkona. Ajokortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. Työssä edellytetään kohtuullista fyysistä kuntoa.  

Kestävän kehityksen keskus tarjoaa työpaikkoja henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta ole työllistyneet yksityisille työmarkkinoille. Voit olla palaamassa takaisin työelämään pidemmän tauon jälkeen tai voit olla urasi alussa. Arvostamme asenteen lisäksi kokemusta ja/tai koulutusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työllistymisjakson tavoitteet määritellään työntekijälähtöisesti ja se voi olla esimerkiksi työkokemuksen kerryttäminen, osaamisen kehittäminen tai vaikka oman työkyvyn selvittäminen. 

Palkkatukijakson kesto on pääsääntöisesti yksi vuosi. Tavoitteemme on tänä aikana kehittää ja tukea työntekijöiden henkilökohtaista osaamista, valmiuksia ja ammattitaitoa oman tarpeen mukaan. Palkkatukijakson aikana selvitetään myös mahdollisuutta edelleensijoitukseen sekä tuetaan työmarkkinoille työllistymistä.    

Työssäsi kohtaat päivittäin erilaisia ihmisiä. Työympäristömme on monialainen ja monikulttuurinen. 

Lisätietoja palkkatuesta saat seuraavasta linkistä BusinessOulun sivulta:

https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/oulun-seudun-kuntakokeilu/avoimet-palkkatukipaikat.html

Palkkatukimahdollisuus (%): 100 

Lisätiedot ja yhteyshenkilöt: Antti Kostamo p. 0447458934

Hakeminen: Soita ja sovi haastatteluaika tai lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 

Ympäristönhoitaja kesätyösetelillä

Ympäristönhoitaja, kesätyöseteli 370 €

Työnantaja: Yritetään yhdessä ry / Kestävän kehityksen keskus 

Tehtävänimike: Ympäristönhoitaja 

Työpaikkojen määrä: useita 

Työaika: yht. 60 tuntia, la-su, arkipyhät (n. 4 t / pvä) ajalla 1.5-27.8.2023

Palkka: 370 € 

Työn aloitus: 1.5.2023 

Työtehtävät: Puistojen siivouksessa mm. poistetaan lasinsiruja ja isoja roskia. Työvälineet ja tarvittavat varusteet saat meiltä eli huomioliivit ja viiltosuojahanskat. Yhtä työntekijää kohti tulee n. neljä peräkkäistä viikonloppua töitä.

Etsimme joukkoomme kesätyösetelillä kesätyöntekijöitä osapäiväiseen viikonlopputyöhön Kestävän kehityksen keskukselle. Palkattavalla pitää olla 370 € kesätyöseteli. Työpäivä alkaa klo 7. Työkierrokselle lähdetään Välivainiolta. Hietasaaressa hoidetaan mm. maisemalaidunta ja tarkistuskierroksella tarkistetaan lampaiden tilanne, aita ja juomavedet.  

Työssäsi kohtaat päivittäin erilaisia ihmisiä. Työympäristömme on monialainen ja monikulttuurinen. 

Lisätiedot ja yhteyshenkilöt: Emmi Heikkinen p. 0447132213 

Hakeminen: Soita ja sovi haastatteluaika tai lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected]