Töihin kekelle?

Tule mukaan rakentamaan itsellesi reittiä työmarkkinoille.  

 

Yhdistyksemme tarjoaa työpaikkoja 100 %:n palkkatukeen oikeutetuille henkilöille (50 % yritykselle = 100 % yhdistykselle). Palkkatuetun työn tarkoituksena on edistää työllistymistäsi ja lisätä ammatillista osaamistasi.

 

HYVÄ TIETÄÄ  - PALKKATUKILAIN MUUTOS TOI MUUTOKSIA TOIMINTAAMME

Työsuhde solmitaan osa-aikaisella työsopimuksella, jossa viikkotyöaika on 32 tuntia (80 %). Työsopimuksen kesto on maksimissaan 10 kuukautta. 100 %:n palkkatukioikeuden täyttyminen edellyttää 24 kuukauden työttömyyttä. HUOM!! Mikäli olet työskennellyt meidän yhdistyksessämme aikaisemmin, laki edellyttää uuden työsuhteen väliin 3 vuoden työttömyyttä. 

EIKÖ SOPIVAA TEHTÄVÄÄ LÖYDY – AVOIN HAKEMUS

Paikkatilanne yhdistyksessä vaihtelee koko ajan, joten pidä silmällä avoimia työpaikkojamme. Mikäli avoimeksi ilmoittamistamme paikoista ei löytynyt sinulle sopivaa tehtävää, voit myös lähettää avoimen hakemuksenKerro hakemuksessa, minkälaisesta työstä olisit kiinnostunut sekä taustastasi. Laita tällöin viestin aiheeksi AVOIN HAKEMUS ja lähetä [email protected].  

 

Oletko tietoinen omasta palkkatukioikeudestasi? Lisätietoja palkkatukioikeudesta saat Businessoulun sivulta: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/avoimet-palkkatukipaikat.html 

Onko palkkatuetun työn aloittaminen liian vaativa tähän hetkeen? Tutustuthan tuolloin meidän kuntouttavaan työtoimintaan. 

Apuohjaaja viherpuolelle

Tehtävänimike: Apuohjaaja viherpuolelle

Työpaikkojen määrä: 1

Työaika: 32 h/vko

Palkka: alkaen 1700 kk

Työn aloitus: heti/sopimuksen mukaan

Työtehtävät: Etsimme joukkoomme apuohjaajaa viherpuolelle Kestävän kehityksen keskukselle. Työ on palkkatukityöpaikka ja tehtävään edellytetään 100 %:n palkkatukioikeutta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välille ja työpiste sijaitsee osin Välivainiolla ja osin muualla.

Viherpajan työtehtäviä ovat mm. pihojen ja viheralueiden hoitotyöt, pihan rakentaminen, järviruokon keruu ja kompostointi sekä lammasaitauksen rakentaminen. Apuohjaajaa osallistut vihertöiden koordinointiin ja ohjaamiseen. Työ vaatii reipasta mieltä ja kohtuullista fyysistä kuntoa. Ajokortti ja pikku-E katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Traktorin ja koneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Työssäsi kohtaat päivittäin erilaisia ihmisiä. Työympäristömme on monialainen ja monikulttuurinen.

Kestävän kehityksen keskus tarjoaa työpaikkoja henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta ole työllistyneet yksityisille työmarkkinoille. Voit olla palaamassa takaisin työelämään pidemmän tauon jälkeen tai voit olla urasi alussa. Arvostamme asenteen lisäksi kokemusta ja/tai koulutusta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Palkkatukijakson kesto on 10 kuukautta. Tavoitteemme on tänä aikana kehittää ja tukea työntekijöiden henkilökohtaista osaamista, valmiuksia ja ammattitaitoa oman tarpeen mukaan.

Palkkatukimahdollisuus (%): 100

Lisätiedot ja yhteyshenkilöt: Lisätietoja Sirkka Tervakangas, p. 044 034 0013

Hakeminen: Lähetä hakemus osoitteeseen [email protected] ja laita sähköpostin aiheriville tehtävä mihin haet

Ompelija

Tehtävänimike: Ompelija

Työpaikkojen määrä: 1–2

Työaika: 32 h/vko

Palkka: alkaen 1400 kk

Työn aloitus: heti/sopimuksen mukaan

Työtehtävät: Etsimme joukkoomme ammattitaitoisia ompelijoita Kestävän kehityksen keskukselle. Työ on palkkatukityöpaikka ja tehtävään edellytetään 100 %:n palkkatukioikeutta. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8 - 16 ja työpiste sijaitsee Välivainiolla.

Ompelimossa työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti korjausompelua vakituisille yritysasiakkaille, mutta työ sisältää myös asiakkaiden tilaustöitä sekä asiakaspalvelua.

Kestävän kehityksen keskus tarjoaa työpaikkoja henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta ole työllistyneet yksityisille työmarkkinoille. Voit olla palaamassa takaisin työelämään pidemmän tauon jälkeen tai voit olla urasi alussa. Arvostamme asenteen lisäksi kokemusta ja/tai koulutusta. Työllistymisjakson tavoitteet määritellään työntekijälähtöisesti ja se voi olla esimerkiksi työkokemuksen kerryttäminen, osaamisen kehittäminen tai vaikka oman työkyvyn selvittäminen.

Palkkatukijakson kesto on pääsääntöisesti 10 kuukautta. Kyseessä on 80 % osa-aikatyö 32 tunnin viikkotyöajalla. Tavoitteemme on tänä aikana kehittää ja tukea työntekijöiden henkilökohtaista osaamista, valmiuksia ja ammattitaitoa oman tarpeen mukaan. Palkkatukijakson aikana selvitetään myös mahdollisuutta edelleensijoitukseen sekä tuetaan työmarkkinoille työllistymistä.

Työssäsi kohtaat päivittäin erilaisia ihmisiä. Työympäristömme on monialainen ja monikulttuurinen. Voit tutustua Kestävän kehityksen keskuksen toimintaan nettisivuillamme https://kekekeskus.fi/

Palkkatukimahdollisuus (%): 100

Lisätiedot ja yhteyshenkilöt: Lisätiedot ja haastatteluajat Merja Soininen p. 044 740 9530

Hakeminen: Lähetä hakemus osoitteeseen [email protected] ja laita sähköpostin aiheriville tehtävä mihin haet

Kokki

Tehtävänimike: Kokki, keittiötyöntekijä

Työpaikkojen määrä: 1

Työaika: 32 h/vko

Palkka: alkaen 1400 kk

Työn aloitus: sopimuksen mukaan

Työtehtävät: Etsimme joukkoomme työntekijöitä Omakuppi lounas-kahvilaan Kestävän kehityksen keskukselle. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 ja työpiste sijaitsee pääsääntöisesti Välivainiolla.

Työ on palkkatukityöpaikka ja tehtävään edellytetään 100 %:n palkkatukioikeutta. (Palkkatukioikeus muodostuu usein pitkäaikaistyöttömälle kahden vuoden työttömyyden jälkeen: palkkatuki, joka on yrityksille 50 %, on yhdistyksille 100 %).

Keittiöhenkilökunnalla työtehtävinä ovat mm. lounasruuan valmistus, jälkiruuan tai leivonnaisten teko, kuorman purku, vastaanotetun hävikin käsittely, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tiskaus ja keittiön puhtaanapitotyöt. Voit olla palaamassa takaisin työelämään pidemmän tauon jälkeen tai voit olla urasi alussa. Arvostamme asenteen lisäksi kokemusta ja/tai koulutusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työllistymisjakson tavoitteet määritellään työntekijälähtöisesti ja se voi olla esimerkiksi työkokemuksen kerryttäminen, osaamisen kehittäminen tai vaikka oman työkyvyn selvittäminen.

Toivomme joukkoomme myös keittiön ohjaamisesta kiinnostuneita henkilöitä. Osaamisen ja kiinnostuksen mukaan työtehtäviä voidaan laajentaa ohjaamiseen, ostoihin sekä esihenkilötyöhön.

Kestävän kehityksen keskus tarjoaa työpaikkoja henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta ole työllistyneet yksityisille työmarkkinoille. Palkkatukijakson kesto on pääsääntöisesti 10 kuukautta. Kyseessä on 80 % osa-aikatyö 32 tunnin viikkotyöajalla. Tavoitteemme on tänä aikana kehittää ja tukea työntekijöiden henkilökohtaista osaamista, valmiuksia ja ammattitaitoa oman tarpeen mukaan. Palkkatukijakson aikana selvitetään myös mahdollisuutta edelleensijoitukseen sekä tuetaan työmarkkinoille työllistymistä.

Työssäsi kohtaat päivittäin erilaisia ihmisiä. Työympäristömme on monialainen ja monikulttuurinen. Voit tutustua Kestävän kehityksen keskuksen toimintaan nettisivuillamme https://kekekeskus.fi/

Palkkatukimahdollisuus (%): 100

Lisätiedot ja yhteyshenkilö: Minna Rättäri p. 045 783 610 33

Hakeminen: Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai soita ja sovi haastatteluaika.