bannerikuva

Yrityksille

Teemme tälläkin hetkellä yhteistyötä eri alojen yritysten kanssa. Toimintamme sopii niin yksityisyrittäjille kuin suuremmillekin yrityksille. Työtehtävät voivat olla sekä "ammattihommia" että vähemmän ammattitaitoa vaativia töitä. Keskuksella on monia eri alojen ammattilaisia.

 

Yritykset mukana keskuksen toiminnassa

Yritysten kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä osa keskuksen toiminta-ajatusta. Yritysyhteistyön perusajatus on luoda työpaikkoja ja tarjota henkilöille väylä avoimille työmarkkinoille. Pitkään työttöminä olleiden henkilöiden työkokemuksen lisääminen on myös yksi kannustava tekijä yritysyhteistyön kehittämiselle. Yritysyhteistyöllä ei pyritä tekemään voittoa. Kaikki yhteistyöstä saadut tulot käytetään henkilöiden palkkakustannuksiin sekä keskuksen toiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen.

 

Alihankintatyöt

Tarjoamme erilaisia alihankintatöitä yrityksille ja suunnittelemme niitä yhteistyössä yrittäjien kanssa. Alihankintatöitä on monenlaisia kuten esimerkiksi aitaelementtien valmistusta, huonekalujen entisöintiä, verhojen ompelua, hitsausta ja pakkauslaatikoiden valmistusta. Kyseisten töiden etu on siinä että ne tapahtuvat keskuksella, jolloin työllistettävä saa kaiken aikaa ohjausta. Eri alihankintapalveluja tarjotaan kaikille yrittäjille tasapuolisesti ja töitä kehitellään mielellään yhteistyössä yrittäjien kanssa. Työt voivat olla myös muualla kuin keskuksella tapahtuvaa työtä, kuten metsurityöt ja rakennusten tai sen osien purkutyöt. 

 

Ota yhteyttä!

Työtoiminnan ohjaaja
Antti Kostamo, 044 745 8934, [email protected]

Viher- ja kiinteistöhuollon työtoiminnan ohjaaja
Satu Mörsäri, 044 0341 320, [email protected]

Yritetään yhdessä ry
Sorvarintie 18, 90530 Oulu
1445974-4