Tammikuun 4.-8.1. aukioloaikamme

Olemme avoinna vkolla 1

ma 4. ja  ti 5.1. 2016 klo 7-16 
ke 6.1.2016 suljettu
to 7. ja pe 8.1.2016 klo 7-16

Taimenvaihtopäivä 3.6.

Antti Rinne tutustumassa Kekeen

Valtiovarainministeri Antti Rinne kävi tutustumassa tänään Kestävän Kehityksen Keskuksen toimintaan. Mukana olivat myös kansanedustajat Tytti Tuppurainen sekä Raimo Piirainen. Käy katsomassa kuvat vierailusta Facebook-sivuiltamme!

Uusi työllistämisprojekti on hyvässä vauhdissa

Uusi pitkään työttömänä olleiden työllistämisprojekti on hyvässä vauhdissa. Projektin tarkoituksena on työllistää vuositasolla 100 joko työkokeiluun tai palkkatuella. Painopiste tulee olemaan nuorissa, jolloin huomioidaan myös vankilasta vapautuneet ja maahanmuuttajataustan omaavat nuoret. Projekti tulee olemaan suora jatko Kestävän Kehityksen Keskuksessa jo toteutuvalle…

Keskuksen uuden rakennuksen avajaiset

Maanantaina vietettiin Kekellä sen pihapiiriin valmistuneen uuden talon avajaisia. Päivän aikana oli mahdollisuus tutustua keskuksen toimintaan ja tiloihin

Sorvari-lehti ilmestynyt!

Yritetään yhdessä ry:n ja Kestävän kehityksen keskuksen Sorvari-lehti on ilmestynyt.


Lehden pääset lukemaan täältä.

Hyvien käytäntöjen kirjanen

Pitkäaikaistyöttömien työllistämis- ja ohjausprojektin (PITO) Hyvien käytäntöjen kirjanen - Kertomuksia Kestävän Kehityksen Keskukselta on ilmestynyt. 


Kirjasen pääset lukemaan tästä…

Piha-alue muuttuu kaupunkiviljelyn koekentäksi

Keskuksen piha-alue tulee kokemaan tulevien vuosien aikana muodonmuutoksen Piha-alue tullaan suunnittelemaan uudestaan yhteistyössä Dodon ry:n kanssa.

Kestävän kehityksen keskus vihreämmäksi!

Kestävän kehityksen keskus laajentaa toimintaansa viherpuolella. Tarkoituksena on aloittaa vihertyminen taimiviljelyn ja pihanhoitotöiden muodossa.

Yritetään yhdessä ry sai Keskon palkinnon

Keskon kestävän kehityksen palkinnot jaettiin 6.5.2011. Kesko jakoi yhteensä 30 000 euroa tunnustuspalkintoina kestävän kehityksen edelläkävijöille. Palkinnot jaettiin seitsemännen kerran. Tänä vuonna teemana oli materiaalitehokkuus. Palkinnot saivat Yritetään yhdessä ry, Dodo ry:n kaupunkiviljelijät, Netcycler Oy ja Ulvilan lukiolaisten Pieni vihreä paja NY.